Wanyi Park

Het enige echte mountainboardpark der Lage Landen geniet internationale faam, en dat is niet voor niets! Deze skipiste met lift wordt van april tot oktober uitgebaat voor het mountainboarden, en biedt uitdagingen op elk niveau. De hellingsgraad van de beginnerspiste is eerder beperkt zodat je in alle vertrouwen de eerste bochtjes kan leren, en snel klaar bent voor het meer gevorderde werk.

Er staat een foampit om nieuwe tricks te oefenen, een 8 meter brede quarter-pipe, een boardercross parcours van meer dan 500 meter, een Big-Air met een 7 meter lange tafel en houten landing, en nog een heleboel rails, jumps, slides, rollers enzovoort. Skaters kunnen de dag afsluiten in de miniramp.

Naast onze piste ligt de gemeentelijke camping waar je voor een prikje kan camperen en van de basisfaciliteiten gebruik maken. Een kampvuurtje kan altijd naast onze skateramp gehouden worden, daar stoor je de nachtrust van onze buurtbewoners niet.

Item Prijs Details
Liftpas €15 (leden €12) incl. basisinitiatie+1u huur materiaal
Seizoenspas €150
Camping K'dor
  • Caravan : €12+ €0.50/persoon
  • tent €9.60 + € 0.50/persoon
Weekenddeal
  • - Met Materiaal € 45
  • - Eigen Materiaal €25
  • - 2dagen liftpas + board)
  • - 2 dagen liftpas)
Workshops €15/uur Workshop gevorderde technieken (Freestyle - Jib - BoarderX)
Mountainbikeverhuur
  • - €15/halve dag
  • - €25/hele dag

De streek rond Wanyi Park staat bekend als het natuurpark Viroin-Hermeton, en is een ongekende parel der natuur in de zuidwestelijke hoek van de provincie Namen.

Op de rivier 'Viroin' kan je kayaken, al liggen de meer bekende Lesse en de prachtige Semois maar op een boogscheut hiervandaan.

De bossen van het natuurpark Viroin-Hermeton liggen bezaaid met bewegwijzerde wandel- en mountainbikeparcours, en staan bekend om hun wilde bloemsoorten en eetbare paddestoelen die respectievelijk vanaf april en vanaf september beginnen te bloeien. Meer info vind je op www.viroinval.be of blogspot/vtt-oignies.

Oignies-en-Thiérache bevindt zich op 7 km van de franse grens en de maasvallei, die rond Fumay en Revin het mekka vormen voor parapenters uit Noord-Frankrijk en de lage landen.

In samenwerking met onze partner Aventure Evasion bieden we combi pakketten op maat. Meer info vind je op VME.
MET STEUN VAN HET EUROPEES FONDS VOOR REGIONALE ONTWIKKELING
INTERREG